edustamamme tuotteet

API AUDIO

Toimimme API Audion Suomen valtuutettuna maahantuojana.

Api Audion historia alkaa vuodesta vuodesta 1969 jolloin ensimmäinen ja legendaarinen 2520 operaatiovahvistin valmistui. Tätä seurasi 500-sarjan modulit jotka ovat edelleen suosittuja tänä päivänä. Modulit oli alunperin helposti vaihdettavia yksiöitä ensimmäisissä APIn sarjavalmisteisissa äänipöydissä. Nykyisin käytetään kehikoita eli lunchboxeja sekä samat modulit on käytössä The BOX, 1608 ja 2448 äänipöydissä.

Legendaarinen 2500 kompressori ja 5500 eq löytyy monesta studiosta ja on edelleen vertaansa vaille.

Uusi API Select tuoteperhe on tuonut markkinoille mm. putkietuasteen, putkikompressorin, eq:n sekä kitarapedaalit API saundilla.

API valmistaa edelleen analogimiksereitä joissa on aito API saundi. The BOX on 8:lla etuasteella varustettu konsoli joka toimii myös 24-kanavaisena summaimena. 1608-II ja 2448 ovat analogimiksereitä jotka on saatavana myös automaatiolla ja erilaisilla laajennuksissa kanavamäärätarpeiden mukaan. API valmistaa myös edelleen isoja AXS ja Vision analogipöytiä.

https://www.apiaudio.com/

KII AUDIO

Saksassa valmistetut Kii Audio Three kaiuttimet ovat saavuttaneet suurta suosiota ammattilaisten ja hifi-harrastajien keskuudessa. 

Erityisesti moni musiikin masteroija kuten Bob Gatz luottaa Kii Audioon omassa työssään. Näiden kaiuttimien kanssa ei tarvitse lopputulosta enää arvailla vaan maaliin päästään ensimmäisellä kerralla. 

Kii Three kaiuttimissa käytetty Active Wave Technology tekee kaiuttimen suuntakuvioltaan hertaksi eli ääni lähtee suoraan kohti kuuntelijaa. Tämä vähentää heijastuksia kaiuttimen sivuille ja taakse joten nämä kaiuttimet toimivat myös vähemmän akustoiduissa tiloissa. Erityisesti alimmat taajuudet ovat usein akustoimattomissa tiloissa ongelma mutta näissä kaiuttimissa teknologia auttaa huomattavasti. 

Yksin Kii Three toistaa alimmat taajuudet 20Hz asti mutta BXT laajennuksella alataajuuksista saadaan vielä tukevampi. Ero normaaliin kaiuttimeen on että alimmat taajuudet myös kuulee eikä vain tunne.

Kaiuttimissa on sisäänrakennettu EQ joka mahdollistaa parametrisesti +/- 6dB korjaukset. Kaiuttimien ekvalisaattoria, kuten myös kaiuttimien eri sisääntuloja ohjataan mukana tulevalla Kii Controllilla joten erillistä monitoroinnin ohjausta ei välttämättä tarvita.

Toimitamme kaiuttimet aina asennettuna asiakkaalle. Ota yhteyttä niin rakennetaan omaan tilaasi tai studioosi sopiva kokoonpano.

https://www.kiiaudio.com/


BUZZ AUDIO

Buzz Audion laitteet on kehittänyt Tim Farrant joka rakentaa laitteet edelleen käsityönä Uudessa-Seelannissa. Buzz Audio on ollut markkinoilla jo vuodesta 1990 ja on tunnettu erinomaisista tuotteistaan sekä asiakaspalvelustaan.

Buzz Audion tuotteista löytyy esivahvistimet, kompressorit ja ekvalisaattorit, 

Buzz Audio EQ REQ-2.2 on yksi USA:n myydyimpiä ekvalisaattoreita.

https://www.buzzaudio.com/index.htm

MAAT Digital

Maat Digital on lähtenyt halusta kehittää masterointiplugareita joita ei ole ollut ennen saatavilla. Tämän takia moni MAATin tuote on monella tapaa uniikki verrattuna muihin markkinoilla oleviin plugareihin.

DR-mittarointi joka on LUFS mittaroinnin esi-isä, on MAATin taustalla toimivien henkilöiden alunperin kehittämä mittarointitapa. DR-mittarointia käytetään edelleen ja se on hyvä tapa kertoa materiaalin Loudness-arvo yksinkertaisesti.

EQ:t, jotka ovat MAATin suosituimmat tuotteet, ovat peruja Algoritmixin tuotteista jotka niittivät mainetta jo 1990-luvulla masteroijen käytössä. Moni voi ajatella että tänä päivänä asiat on paremmin mutta kannattaa ladata MAATin tuotteista ilmaisversiot, kokeilla ja kuunnella. Musikaalisimmat EQ:t mitä me on kuultu + paljon muuta.

LIN-perheen tuotteet ovat myöskin erittäin antoisia sillä ditheröinti-maailmassa ei ole hetkeen tapahtunut mitään mullistavaa vaikka se on yksi tärkeimpiä työvaiheita masteroinnissa.  Kannattaa tutustua !

https://www.maat.digital/

GIK Acoustics

GIK Acoustics valmistaa akustointielementtejä, bassoträppejä sekä diffuusoreita USA:ssa ja Euroopassa. Tuotteet soveltuvat studioihin, kuunteluhuoneisiin, kotiteattereihin, ravintoloihin, kirkkoihin, livemusiikkitiloihin sekä myöskin asuintiloihin. Saat kauttamme akustointikonsultoinnin sekä akustiikkaratkaisut GIK tuotteilla toteutettuna.