Pro Studio-konsepti

11.05.2022

Kolmen rakennetun (ja kahden puretun) äänitysstudion jälkeen alkoi tämän kaltaisen konseptin miettiminen. Studion neliöt eivät ole halpoja suunnitella, ovat työläitä ja kalliita rakentaa ja purkaa. Asia korostuu jos kyseessä on vuokratilat ja lähtö tiloista tulee syystä tai toisesta. Tuplagyproceilla levytettyjä seiniä ei siirrellä vaan kaikki on purettava jos mielii toisiin tiloihin. Lisäksi 15 vuoden kokemus pakkaussuunnittelusta ja kuljetuslaukkuratkaisujen rakentamisesta viranomaisille, yrityksille ja kuluttajille antoivat sysäyksen Pro Studio-konseptille. 

Pro Studio on tuotekonsepti joka mahdollistaa studiosi käytön ja erityisesti laadukkaan ja studiotasoisen kuuntelun paikasta riippumatta. Teet sitten äänittämistä, miksaamista, masterointia tai mitä tahansa muita äänitöitä ja missä päin maailmaa tahansa, tämä konsepti toimii.

Studiosi ei ole paikkaan sidottu vaan liikkuu tarpeen mukaan ja saundeista ei tarvitse tinkiä sillä kalusto on tarkkaan mietitty. Investoinnit tehdään pääasiassa kalustoon, ei kiinteisiin seiniin ja kiinteisiin rakenteisiin.

Lue lisää -->